Testa sj.se
Kontrolldatan tar 2 till 12 sekunder att köra beroende på målserver innan resultatet kan visasSajten är uppe för alla andra men inte dig?
I och med att det finns många inställningar i webbläsare och nätverk så kan ibland vara så att felet på att en webbsida inte visas endast är lokalt. Alltså att webbsidan är uppe men att felet ligger i en eller flera inställning på din dator.Det finns andra anledningar till att sidor ligger nere, om du betalar månadsvis för en hemsida och glömt betala en månad, kan sidan ligga nere på grund av detta. Kontakta i sådana fall de du hyr sidan av, och betala snarast så brukar ens hemsida vanligtvis vara fullt användbar igen, så snart pengarna har kommit in på deras konto. En annan anledning, och mindre behaglig sådan, är att någon eller några har hackat sig in på hemsidan. Detta kan förstöra och bli jobbigt för den som har sidan, och har man otur finns det uppgifter som inte någon bör ha tag i, men som en hacker kan få tag i. Det finns fall då hackers har tagit sig in på servrar som exempelvis FBI, vilket visar snabbt på att säkerheten bör ses över. Det är ett exempel på när hackers kan ta sig in och få tag i uppgifter som de inte är ämnade att ha tillgång till.

På engelska:
We send control data to the web server that manages the domain . If the web server is responding to our request with an error code or taking too long to respond, it means that the web server to the 99.9% confidence is down for everyone.